Voeding

Over voeding valt erg veel te zeggen en te schrijven en vaak gebeurt dat dan ook. In de winkel kunt u tal van boeken vinden en op het internet nog veel meer artikelen erover. Wij zijn ook al jarenlang heel secuur op het gebied van voeding en hebben al vele merken de revue laten passeren, met erg wisselende resultaten.
Of een bepaalde brok of voeding goed is voor de hond is meestal al snel af te lezen uit de kleur van de vacht (moet bij de Berner diep zwart zijn en niet dof of met een rode gloed), de huid moet mooi schoon zijn (geen schilfers of vettig aanvoelen) en de ontlasting moet stevig zijn.

Wij zijn er al jarenlang van overtuigd dat een goede voeding ook van essentÔeel belang is voor een goede gezondheid.
De voeders met Chemische toevoegingen (vaak als anti-oxidant) zijn bij ons taboe. Onderzoeken hebben aangetoond dat die (op termijn) schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Wij zijn daarom een groot voorstander van voer met uitsluitend natuurlijke ingrediŽnten. Gelukkig komen er daarvan steeds meer op de markt, ook in de vorm van brokken. Goede brokken zijn een volledig voer voor de hond. Natuurlijk mag dat afgewisseld worden met Pens of een vleesvoeding. Voor een jonge opgroeiende hond adviseren wij dat zelfs.

Onze honden eten dagelijks brokken van "DLG". Dat zijn brokken met 100% natuurlijke ingrediŽnten en ze krijgen 's avonds een vleesvoeding, van Darf. Iedereen die onze honden kent zal beamen dat ze in een topconditie zijn en dat het hele jaar door.
Wij stellen dan ook hoge eisen aan de voeding van onze honden!!

Wij  zijn sinds 2005 een officieel verkooppunt van honden- en kattenvoeding.
Wij verkopen;
-Dog Lovers Gold, hondenbrokken en blikvoeding.
-Cat Lovers Gold, brokken voor de kat.
-Darf KVV Een prachtig biologisch product, met EKO-keurmerk.
-Meat4Dogs, wat uit dezelfde fabriek komt als de Darf, maar zonder een EKO-keurmerk.
-VOL Darf met een bite, dat zijn brokken, ook geproduceerd door Darf.
-Een ruim scala aan producten van Aniforte.
-ColloÔdaal zilver van Meditech.
-Enkele producten van Sana-Vesta, waaronder de zalmsnacks van Henne-Kronch.
-Snacks van Antos.

Kijkt u eens op onze facebookpagina voor meer informatie over de producten als u wil.